КЗ"СЗШ№8"

КЗ"СЗШ№8"

четверг, 28 апреля 2016 г.

Декада «Край лукомор’я»

Декада російської мови та зарубіжної літератури має свої традиції.
Розпочинається «Пушкінською проповіддю», яку читає  Яремчук О.А. для учнів – старшокласників. В останній проповіді вчитель запропонувала учням поміркувати про доброго генія та глибину людського серця.
Традиційним є конкурс літературних газет, який допомагає учням продемонструвати не тільки знання прочитаних творів , але й творчі здібності.
В традицію школи ввійшов конкурс читців «Жили – була притча». Цей старий, здавалося б забутий жанр, звучить сьогодні по – сучасному.
Декілька років поспіль учні молодших класів приймають старшокласників – координаторів благодійного читацького марафону. Цей захід дає можливість дітлахам, завдяки знанням прочитаних творів, подарувати книги до шкільної бібліотеки.
Вперше в цьому навчальному році члени клубу «Розумники і розумниці» в рамках проекту «Інтеркрок» (керівник С.Е.Ільчук) провели шкільний фестиваль інтелектуальних комутативних ігор за межами нашого учбового закладу. Нас гостинно зустрічала громада с.Кулевча Одеської області.

Традиційним є і підведення підсумків декади. Вчителі Ільчук С.Е. та Яремчук О.А. гостинно запрошують активних учасників та переможців заходів на «Посиденьки». Звучать спогади, враження, лунають слова подяки, вручаються нагороди, діти складають плани проведення декади в наступному році.



Комментариев нет:

Отправить комментарий