КЗ"СЗШ№8"

КЗ"СЗШ№8"

четверг, 11 февраля 2016 г.

ВЧИМОСЯ САМОВРЯДУВАННЮ!

ВЧИМОСЯ   САМОВРЯДУВАННЮ!
Вперше в 2015-2016 навчальному році наш 8-А клас брав участь у чергуванні по школі, - а фактично на деякий час брав на себе відповідальність за майно школи, безпеку перебування учнів у закладі. Разом із класним керівником, Світланою Ернстівною Ільчук, ми звичайно готувалися до такої відповідальної місії: розподіляли обов’язки між собою, потурбувалися про свій зовнішній вигляд, навіть весь тиждень рано, як ніколи просиналися – бо черговий не повинен запізнюватися!
Черговий командир Володіна Анастасія всю неділю вела фотозйомку шкільного життя та нашого чергування: від її кмітливого зору не сховалося ніщо! І не можливо передати усіх наших емоцій, коли ми самі ж підводили підсумки чергування! Кращими черговими визнали Цупрову Анастасію і Сорокіна Микиту, які чергували у «гарячій точці» – в холі початкової школи і відповідальних на постах Дем'яненка Дмитра і Діордієва Вячеслава.
По закінченню чергування наш клас оформив фото-газету, яка і досі збирає чимало глядачів: багато хто впізнав себе, і ми  сподіваємося, що вже не будуть порушувати шкільні правила поведінки!
А ми чекаємо подальшого чергування!
Прес-служба 8-А класу

Комментариев нет:

Отправить комментарий