КЗ"СЗШ№8"

КЗ"СЗШ№8"

среда, 10 июня 2015 г.

Екскурсія для юних пожежників

Навчання дітей правилам безпечної поведінки, формування в молоді поваги до професії рятувальника, навичок збереження навколишнього середовища та грамотності дій при небезпеці найголовніше завдання що ставлять перед собою рятівники 44-ї державної пожежно-рятувальної частини. Тож кожен рік на початку літніх канікул, для отримання нових знань, до них приходять на екскурсії діти різних викових категорій, так і 9 червня вихованці з пришкільного табору «Райдуга» створеного на базі середньої загальноосвітньої школи №8 завітали до пожежної частини міста Орджонікідзе аби дізнатися де працюють справні рятівники та ознайомитися із спеціальною технікою.
В ході зустрічі дітям в простій та доступній формі розповіли як необхідно поводитися вдома при експлуатації електричних та газових приладів, на транспорті, під час подорожі у ліс, літнього відпочинку на воді, поблизу водоймищ, пояснили дії при випадковому виявленню вибухонебезпечних предметів та при виникненні пожежі. Показали хлопцям та дівчатам пожежні автомобілі, аварійно-рятувальне спорядження, дали можливість потримати пожежний ствол та приміряти протигаз. Діти були в захваті від побаченого, задавали багато питань, з задоволенням фотографувались та показували свої знання з питань пожежної безпеки.
Ця екскурсія та набуті навички, вважають співробітники ДСНС, в майбутньому дадуть можливість дітям знаходити правильні рішення, щодо безпечного виходу з будь-яких небезпечних ситуацій.



Комментариев нет:

Отправить комментарий